top of page

Kontakt oss

Takk for din hendvenelse

 • Her kommer en FAQ
  Her kommer det flere spørsmål og svar
 • Ankomst / Reise
  Info kommer
 • Soving
  Vi har ett eget dediket soveområde. Dette er ett sted hvor det skal holdes generel ro, slik at de som ønsker å sove kan gjøre det. Deltakerne har ingen soveplikt, da en blir trøtte på forskjellige tider. Lyset blir skrudd av noen timer etter arrangementet begynner. Lyset kommer på noen timer på morgenen, slik at deltakere får tid til å finne frem og pakke ned sovesaker. Merk at det kan være noe støy ettersom at soveområdet er i samme sal som arrangementet, så er man veldig støysensitiv så kan det være en lur idé å sove hjemme.
 • IKKE lov å ha med:
  IKKE ta med deg følgende: Kjøleskap Microbølgeovn Toastjern Lasere Kaffetrakter eller vannkoker Høyttalere beregnet på store konserter Varmeovner Farlige gjenstander, som feks kniver o.l. Rusmidler eller alkohol Andre apparater som trekker mye strøm Store TV'er som bruker mer plass enn de 80x80cm du har fått til rådighet Sofaer og store lenestoler Trådløse routere/accesspunkt, routere og switcher Fjernstyrte biler/fly Hvis du tar med elektriske ting som trekker mye strøm, og du overbelaster ditt bord så sikringen går, så må du selv be de andre om unnskyldning!
 • Mat og drikke
  Alle deltakere får mat to ganger om dagen, frokost og middag. Maten som blir servert har fokus på at det skal være næring i maten. Vi har en allergiliste når en bestiller billett, om dette er relevant. Utenom dette vil det være kiosk hvor en kan kjøpe alt fra sunn til usunn mat. Meny kommer fortløpende.
 • Hvem kan komme
  Alle som har bilett er velkommen på lan! Om du er foresatt, søsken e.l. kan du hjelpe en deltaker å sette seg opp og komme igang. Av erfaring så anbefaler vi at deltakeren får logget inn på kontoer og slikt før du reiser.
 • Sikkerhet
  Det er til en hver tid noen som passer på. Vi er flere i crew som passer på, samtidig som vi har aktive vakter. På natten har vi vakter som beveger seg rundt og passer på de som sover.
 • Hva er FroLAN?
  FroLAN er ett dataparty som hovedsaklig er rettet mot barn og unge. Arrangementet er vårt første store arrangement.
 • Hvor arrangeres FroLAN
  FroLAN arrangeres i Mjølhushallen i Froland. Adresse: Rislandsveien 9 4820 FROLAND
 • Hvem arrangerer FroLAN
  FroLAN blir arrangert av Froland E-sport Senter. En frivilig organisajon som har som mål å skape en samlingsplass og møteplass for likesinnede i Froland Kommune.
 • Pakkeliste og tilatte ting
  Anbefalt huskeliste Billetten din! Ferdig utskrevet eller klar på telefonen! Penger Datamaskin, skjerm, mus, musematte, tastatur, headset. Evt ta med konsoll, kontroller og en skjerm. Snacks: Brus/Energidrikk, chips, sjokolade, vann osv Mat: Ta med noe mat som ikke krever oppvarming. Vi har vannkoker og micro om du trenger. Kabler: TP/nettverk (minst 10m), Padde (du får kun 1 stikkkontakt), alle kabler til skjerm og PC/konsoll Sovepose, pute, liggeunderlag, toalettsaker, håndkle, eksta skrift (det er tilgjenglige dusjer) Kontorstol (vi har stol til deg, men anbefaler egen stol)
 • Regler
  Vi har ingen aldersgrense, men du må kunne ta vare på deg selv. Vi er ikke barnevakter. FroLAN er ett rusfritt arrangement, alkohol og andre rusmidler er derfor forbudt. ​Brudd på denne regelen vil føre til bortvisning fra arrangementet. Bruk av ikke lovlige rusmidler vil bli politianmeldt. Tyveri av, eller hærverk på utstyr tilhørende deltakere, crew eller kommunen vil bli politianmeldt og føre til bortvisning. Alle deltakere er ansvarlig for sitt eget datautstyr og eiendeler. FroLAN kan ikke stilles ansvarlig for skader på, eller tyveri av datautstyr eller andre personlige eiendeler. Rydd opp etter deg, benytt deg av søppeldunker som er satt ut. Alle må rydde plassen sin før avreise. Vis hensyn til de rundt deg. Når compoer kjøres skal lyden dempes. Anvisninger fra crew skal følges. Crew har mulighet til å endre eller tilføye reglene. Ser vi åpenbar overbooking av billetter for videresalg, vil vi slette billettene og pengene vil ikke bli refundert. Du risikerer også og bli utestengt fra alle fremtidige arrangementer. Er det noe du lurer på? Noe du ikke liker? Noen som ikke er greie med deg? Noen gode ideer? Kom opp til oss, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal ha det gøy på Lan. Under arrangementet kan det bli tatt bilder til bruk i forbindelse med reklame for fremtidige arrangementer og på våre nettsider. Du kan når som helst gi beskjed dersom du oppdager at du er med på et bilde vi bruker og ønsker det fjernet. (Dette gjelder ikke for trykket materiale, der vil vi ikke bruke bilder av enkeltpersoner) I tillegg til overnevnte regler gjelder normal folkeskikk.
bottom of page